Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2022

115 тис грн за затвердження проекту підключення до електромереж – судитимуть посадовця Миколаївобленерго та посередника (ФОТО)

                                  

Прокурором Окружної прокуратури міста Миколаєва затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього виконувача обов’язків генерального директора АТ «Миколаївобленерго» та посередника за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди  (ч.3 ст.368 КК України).

Слідством встановлено, що посадовець за попередньою змовою з керівником фірми, який виконував роль посередника, вимагали та одержали від місцевого підприємця неправомірну вигоду у розмірі 115 тис грн за прийняття рішення про затвердження проекту підключення до електромереж об'єкту господарського призначення.

 

 

 

 

 

 

 

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Миколаївського районного управління поліції, оперативний супровід – управлінням Служби безпеки України в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде  доведена на кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено.

 

 

 

 

кількість переглядів: 1051