Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2022

Прокурори відвідали виправну колонію на деокупованій території (ФОТО)

                         

У середу, 7 грудня, перший заступник керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко та керівник профільного відділу обласної прокуратури Анатолій Жмура відвідали державну установу «Снігурівська виправна колонія (№5)».

Зазначена установа виконання покарань, після повномасштабного вторгнення рф на територію України, неодноразово піддавалась обстрілам з боку російських окупантів. Також, окупаційними військами з установи вивезено в’язнів, викрадено майно та пошкоджено ряд її приміщень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході візиту прокурори з’ясували стан функціонування установи в період війни, оглянули стан будівель та споруд, пошкоджених унаслідок воєнної агресії рф.

Під час зустрічі з керівництвом установи обговорено низку важливих питань. Насамперед, щодо вжиття заходів до відновлення пошкоджених приміщень, поновлення документації, збереження майна в умовах воєнного стану, тощо.

Особливу увагу керівника установи виконання покарань звернуто на необхідність проведення інвентаризації пошкодженого, знищеного та викраденого майна, з метою документування правоохоронними органами регіону злочинів, вчинених окупаційними військами.

 

 

кількість переглядів: 961