Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2022

Керівник обласної прокуратури відвідав установу виконання покарань (ФОТО)

                               

Сьогодні, 9 грудня, керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак та начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації Анатолій Жмура  відвідали державну установу «Арбузинська виправна колонія №83», де перевірили стан функціонування установи в період воєнної агресії рф.

Очільник обласної прокуратури підкреслив важливість суворого дотримання вимог законів під час тримання осіб у вказаній установі, недопущення порушення їх конституційних прав, у тому числі на матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення, фактів катувань, інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім того, у супроводі працівників виправного закладу Дмитро Казак оглянув кімнати для надання короткострокових та тривалих побачень, відвідав їдальню, відділення соціально-психологічної служби, медичну частину, приміщення дільниць ПКТ, ДПК, СІЗО, а також ДІЗО.

Також, керівник обласної прокуратури поспілкувався із засудженими, які звернулися до нього на особистий прийом. Їх цікавили питання умовно-дострокового звільнення, помилування, а також порядку погашення дисциплінарних стягнень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На всі запитання були наданні ґрунтовні відповіді та роз’яснено законодавство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З керівництвом установи під час робочого візиту було обговорено ряд ключових питань, які потребують нагальної уваги керівництва та персоналу установи в умовах сьогодення. Визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

кількість переглядів: 972