Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2023

Судитимуть трьох мешканців Кіровоградської області, які відкрито заволоділи мобільними телефонами потерпілих, документами на автомобіль, а також позбавили волі одного з потерпілих

                              

Вознесенською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох мешканців Кіровоградської області за фактами умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я; викрадення офіційних документів, вчинене в особистих інтересах, незаконне позбавлення волі, вчинене групою осіб та грабіж, вчинений в умовах воєнного стану (ч.2 ст. 125, ч. 1 ст. 357, ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 186 КК України).

Слідством встановлено, що у лютому 2023 року зловмисники на автозаправній станції у селі Возсіятське Вознесенського району Миколаївської області спровокували конфлікт з місцевими мешканцями. В ході конфлікту одному з чоловіків спричинили легкі тілесні ушкодження, заволоділи його мобільним телефоном та документами на автомобіль. Іншого чоловіка вони позбавили волі та заволоділи його мобільним телефоном.

Зловмисники перебувають під вартою.

За вказані кримінальні правопорушення зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 614