Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2023

Придбання, зберігання амфетаміну та канабісу у особливо великих розмірах з метою збуту – підозрюється мешканець Первомайська (ФОТО)

                               

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено про підозру 33-річному мешканцю м. Первомайськ за фактом придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

2 травня 2023 року правоохоронцями проведено санкціонований обшук за місцем мешкання підозрюваного, під час якого вилучено понад 100 гр порошкоподібної речовини, яка зберігалась у прозорих пакетах та частково була розфасована у зіп-пакети для подальшого збуту, електронні ваги, пакунки із залишками порошкоподібної речовини, нові зіп-пакети, рослини конопель, які чоловік вирощував у горщиках, а також паперові згортки з канабісом та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин.

 

 

 

 

 

 

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що порошкоподібна речовина є особливо небезпечною психотропною речовиною «амфетаміном».

 

 

 

 

 

 

 

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється Первомайським районним відділом поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 656