Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2023

У прокуратурі обговорили стан протидії правопорушенням у сфері охорони водних ресурсів (ФОТО)

                                      

У четвер, 4 травня, під головуванням першого заступника керівника Миколаївської обласної прокуратури Дениса Фальченка відбулась спільна нарада, на якій обговорено стан протидії правопорушенням у сфері охорони водних ресурсів та захисту інтересів держави з цих питань.

Координаційний захід ініційовано та проведено Спеціалізованою екологічною прокуратурою Миколаївської обласної прокуратури.

У нараді взяли участь перший заступник Миколаївського міського голови, керівництво та представники ГУНП в Миколаївській області, УСР в Миколаївській області ДСР НПУ, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області, ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області,  Управління екології та природних ресурсів Миколаївської ОВА, ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, Управління Державного агенства меліорації та рибного господарства у Миколаївській області.

Денис Фальченко у своєму виступі зазначив, що під час агресивної війни питання охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів постають ще гостріше. Робота з протидії кримінальним правопорушенням у сфері охорони водних ресурсів  потребує більшої злагодженості та взаємодії правоохоронних та контролюючих органів регіону.

Увагу учасників наради звернуто на необхідність протидії кримінальним правопорушенням у сфері охорони водних ресурсів, проблему забруднення вод через недостатню очистку господарсько-побутових і виробничих стоків, випадки незаконного заволодіння землями водного фонду, у тому числі в межах прибережно-захисних смуг.

За результатами наради узгоджено спільні заходи, направлені на активізацію та координацію зусиль уповноважених правоохоронних та інших державних органів щодо охорони водних ресурсів

 

кількість переглядів: 232