Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2023

Реалізовували неякісне пальне через мережу автозаправних станцій на Миколаївщині - припинено діяльність злочинного угруповання (ФОТО)

                        

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури викрито та припинено злочинну схему реалізації неякісного пального через одну з мереж автозаправних станцій на Миколаївщині.

За даними слідства, організатором злочинної схеми виявився директор місцевої компанії, що займається оптовою торгівлею пальним. Для здійснення свого задуму він заручився підтримкою спільників, які продавали товар автозаправним станціям, перевізникам та фермерським господарствам на території Миколаївської та Одеської областей.

Правоохоронці провели понад 20 одночасних обшуків за місцями проживання фігурантів, у складських приміщеннях та АЗС, у ході яких вилучено понад 30 т нафтопродуктів, вантажні автомобілі, гроші в іноземній та національній валюті на загальну суму понад 1,5 млн грн та інші докази причетності до злочинної діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

Тривають слідчі дії у межах кримінального провадження за статтями 364-1 та 204 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

 

 

 

 

 

 

 

Також встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до вчинення злочину.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ Нацполіціі в області за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області.

кількість переглядів: 571