Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2023

Тримання під вартою без права на заставу – обрано запобіжний захід підозрюваному у вбивстві мешканця Миколаївського району (ФОТО)

                                      

За доводами прокурора Миколаївської окружної прокуратури 43-річному мешканцю с. Лимани Миколаївського району обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави за підозрою в умисному вбивстві свого односельця ( ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 23 травня 2023 року у селі Лимани підозрюваний у  стані алкогольного сп’яніння зайшов на територію літнього кафе, де спровокувавши конфлікт зі своїм односельцем, наніс йому ножове поранення, від якого потерпілий помер на місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП № 4 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 470