Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2023

У Первомайську до реальної міри покарання засуджено чоловіка за домашнє насильство над своєю матір’ю

                               

Первомайською окружною прокуратурою в суді доведено провину 46 – річного мешканця м. Первомайськ у домашньому насильстві над своєю матір’ю (ст. 126-1 КК України).

У судовому засіданні встановлено, що чоловік, будучи неодноразово притягнутим до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, та перебуваючи на іспитовому строку за вчинення хуліганства, на шлях виправлення не став, належних висновків для себе не зробив та продовжував систематично вчиняти психологічне насильство стосовно своєї 69-річної матері, що призвело до її психологічних страждань.

Вироком Первомайського міськрайонного суду його визнано винним та призначено покарання у виді 1 року позбавлення волі. На підставі ст. 71 КК України  судом приєднано не відбуте покарання за хуліганство та призначено остаточне покарання - 4 роки і 6 місяців позбавлення волі.

Засуджений перебуває під вартою.

Вирок не набрав законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано.

 

кількість переглядів: 698