Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2017

Прочитав – порекомендуй колезі!

                                                            

Книги – морська глибина:
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивні її перли виносить.
Іван Франко

Працівники прокуратури Миколаївської області, поряд із професійними обов’язками, долучаються і до суспільного життя. Так, у холі приміщення прокуратури Миколаївської області створено куточок для самостійного обміну книг, принесених працівниками прокуратури зі своїх власних бібліотек, де кожен може самостійно обмінятися книжками.
Ідея полягає в тому, що прочитавши книгу, ви не відкладаєте її в шафу, де вона нікому вже не потрібна, а передаєте далі іншому читачеві і так по ланцюжку, так званий  «BookCrossing» – циркуляція книг. «BookCrossing» сьогодні став популярним в 130 країнах світу та набирає популярності і в Україні.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мета акції - популяризація ідеї читання, спілкування та обмін ідеями. Завдяки такій акції значно зростає увага і цікавість до книги.
Найбільшою популярністю користуються як твори класиків української літератури, зокрема посилання Великого Кобзаря "І мертвим, і живим, і ненародженим", збірник творів І.Франка, так і твори письменників сучасності – поезія Л.Костенко, трьохтомник В.Білінського «Країна Моксель, або Московія», «Чорний ворон» В.Шкляра.
Запрошуємо всіх бажаючих взяти активну участь у цьому заході - принести свої книги та обміняти їх на інші.
ЧИТАТИ – ЦЕ КРУТО!

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

кількість переглядів: 1406