Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2015

У Миколаєві трьом підозрюваним у сприянні терористичній організації обрано запобіжні заходи (ВІДЕО)

                     

За погодженими прокуратурою Миколаївської області клопотаннями слідчого УСБУ в області суд обрав запобіжні заходи трьом місцевим мешканцям, затриманим за підозрою у сприянні терористичній організації, нарузі над державними символами та незаконному поводженню зі зброєю, бойовими припасами (ч.1 ст.258-3, ч.1 ст.263 та ч.1 ст.338 КК України).

Так, двом затриманим судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, одному з яких визначено можливість внесення застави у розмірі 250 тис грн. Третьому підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло цілодобово.

Установлено, що мешканці міста Миколаєва, 1980, 1985 та 1992 років народження, з метою підриву авторитету Української держави та пропаганди ідеології тероризму, виготовляли та встановлювали у публічних місцях міста Миколаєва Державний Прапор України з елементами нацистської свастики та прапор так званої „Новоросії”.

14 жовтня співробітниками Служби безпеки України їх було затримано безпосередньо після вчинення одного з правопорушень. У ході обшуків житла двох підозрюваних вилучено дві бойові гранати Ф1 та РГД-5.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Відео УСБУ в області


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 3362