Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2015

Розпочато кримінальне провадження за фактом службового підроблення медичними працівниками

                                                                                                   

Прокуратурою області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за фактом службового підроблення офіційного документу службовими особами Миколаївської центральної районної лікарні (ч.1 ст.366 КК України).

Установлено, що службові особи лікарні сфальсифікували історію хвороби підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди, на підставі якої видали медичну довідку щодо неможливості  прибути до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Ця «хвороба» виникла одразу після його затримання «на гарячому».

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 24 червня прокуратурою області спільно з працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в області під час одержання неправомірної вигоди у сумі 240 тис. грн. затримано начальника Жовтневої об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Миколаївській області.

Дії посадової особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.


  Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 3215