Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2016

Встановлено чоловіка, який стріляв у Корабельному районі Миколаєва

                          

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 21 квітня біля будинку 3-Г по вул. Ленінградській у Корабельному районі м. Миколаєва стріляв у місцевого мешканця. Ним виявився один із працівників управління патрульної поліції м. Миколаєва.

Установлено, що о 13.00 год. поліцейський, перебуваючи поза службою, на ґрунті неприязних відносин, в ході сварки, спричинив 35-річному чоловіку 6 непроникаючих вогнепальних поранень нижніх кінцівок та одне непроникаюче вогнепальне поранення в області живота з використанням травматичної зброї.

27 квітня слідчими Корабельного відділу поліції  спільно з процесуальними керівниками проведено обшук за місцем його проживання, в ході якого виявлено та вилучено травматичний пістолет, набої до нього та три бойові набої калібру 9 мм.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 та ч.1 ст. 263 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, незаконне поводження з бойовими припасами).

Кримінальне провадження передано за підслідністю до слідчого відділу прокуратури області для подальшого досудового розслідування.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 3130