Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2017

Завдяки прокуратурі землі чорноморського узбережжя вартістю майже 2 млн грн повернуто їх законним власникам – державі та територіальній громаді

                                           

Прокуратурою Миколаївщини продовжується робота щодо реального повернення земельних ділянок на узбережжі Чорного моря їх законному власнику.

Зокрема, Миколаївською місцевою прокуратурою №1 вжито заходів щодо  перереєстрації 7 земельних ділянок загальною площею близько 1, 5 га вартістю майже 2 млн. грн., які знаходяться на узбережжі Чорного моря в межах зони відпочинку «Коблево».

Так, судом задоволено позови прокурора до Коблівської сільської ради та громадян, яким незаконно надано у приватну власність зазначені земельні ділянки для індивідуального дачного будівництва.

З метою реального виконання рішень суду, місцевою прокуратурою ініційовано питання про реєстрацію права власності на землю за державою та територіальною громадою.

На даний час вказані земельні ділянки повернуті з незаконного володіння, про що у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зроблено відповідні записи.

Загалом, упродовж поточного року завдяки прокуратурі Миколаївщини забезпечено реальне виконання судових рішень на загальну суму понад 76 млн грн.


За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури №1

кількість переглядів: 2869