Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2017

У Первомайську судитимуть вандала за наруги над могилами

                              

Первомайською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного мешканця м. Первомайськ, який упродовж жовтня-листопада поточного року вчиняв наруги над могилами на міському кладовищі. 

Зазначене викликало соціальне обурення родичів померлих, які прийшовши на кладовище прибрати могили рідних, були шоковані побаченим. Місцеві мешканці звернулись до Первомайського відділу поліції з відповідними заявами про скоєне.

У результаті професійних оперативно-розшукових заходів працівники Первомайського відділу поліції встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився безробітний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що він причетний до крадіжок огорож та секцій з дев’ятнадцяти могил. Свої дії затриманий пояснив браком коштів.

Його дії кваліфіковані за ч.3 ст.297 КК України тобто наруга над могилою, вчинене з корисливих мотивів. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 7 років.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури 

кількість переглядів: 3014