Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2018

Судитимуть мешканця Хмельницької області, який у м. Миколаєві розповсюджував наркотичні засоби через «закладки»

                                 

За належного процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури № 1 слідчими Заводського відділу поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні  за обвинуваченням 21-річного мешканця Хмельницької області, який розповсюджував наркотичні засоби  у м. Миколаєві  через «закладки».

Слідство встановило, що у листопаді 2017 року обвинувачений прибув до міста Миколаєва для зайняття протиправною діяльністю – розповсюдження наркотиків через так звані закладки. Таку роботу він знайшов за оголошенням у Інтернеті.

24 листопада працівниками патрульної поліції його було затримано  на «гарячому» - під час закладки наркотику до вентиляційного каналу одного з під’їздів будинку по вул. Леваневців.

Затриманий при собі мав 16 фрагментів одноразових медичних шприців з особливо небезпечним наркотичним засобом – концентратом з макової соломи, а також 16 фрагментів одноразових медичних шприців з ангідридом оцтової кислоти, який відноситься до прекурсорів.

У ході розслідування правоохоронцями були встановлені і інші місця, в яких він робив схованки з наркотичними засобами та прекурсорами.

Обвинувальний акт скеровано до Заводського районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Вкотре звертаємось до громадян, громадських рухів, органів місцевого самоврядування активніше долучитися до очищення Миколаївщини від реклами наркотичних засобів. 

Також зpвертаємось до молоді - не вживайте наркотики, а виховуйте силу волі, упевненість у собі, займайтесь спортом та іншими цікавими захопленнями.  

Разом скажемо НІ наркотикам!

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

кількість переглядів: 2690