Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2018

Прокуратура завершила розслідування стосовно слідчого поліції, який привласнив майно потерпілих

                                  

Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно слідчого Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській  області у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинене у великих розмірах).

Встановлено, що в липні 2017 року слідчий поліції, здійснюючи досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом крадіжки хутряних виробів з магазину «Снігова королева», по якому під час проведення обшуків були вилучені грошові кошти та золоті вироби, та зловживаючи своїм службовим становищем, привласнив вказане майно, яке використав у власних цілях для поповнення свого рахунку в букмекерській конторі «Parimatch».

Своїми протиправними діями працівник поліції  спричинив шкоду потерпілим на загальну суму 245 тис грн.   

28 лютого 2018 року у кримінальному провадженні складено обвинувальний акт, який в порядку ст. 291 КПК України скерований до Центрального районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3044