Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2018

Справа загиблого Героя - в.о. генерального директора КП «Миколаївській міжнародний аеропорт» Владислава Волошина, перебуває на контролі керівництва прокуратури

                                   

На адресу прес-служби прокуратури області надходять звернення з приводу надання коментарів, щодо журналістських припущень опублікованих у ЗМІ про мотиви і обставини смерті в.о. генерального директора комунального підприємства «Миколаївській міжнародний аеропорт» Владислава Волошина.

Прокуратура Миколаївської області висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя.  

У зв’язку із суспільним резонансом, який викликала ця трагедія, прес-службою поліції в Миколаївській області, з дозволу слідчого, розповсюджено повідомлення про стан досудового розслідування кримінального провадження за фактом загибелі В.Волошина.

З метою повного, об’єктивного і неупередженого розслідування кримінального провадження, у межах визначених процесуальним законодавством, перебуває на контролі керівництва прокуратури Миколаївської області.

Саме завдяки втручанню керівництва прокуратури області справу передано до Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області, до розслідування якої долучено досвідчених слідчих і процесуальних керівників.

Після результатів балістичних, судово-медичних та інших експертиз можна буде говорити про непричетність третіх осіб. Ведеться робота по встановленню останніх телефонних з'єднань та комунікацій. Опитуються особи причетні до розміщення скріншотів його переписок.

У засобах масової інформації та соціальних мережах розповсюджуються різного роду інсинуації щодо цієї трагедії, окремі представники ЗМІ та громадські активісти висловлюють свої думки про причини самогубства В.Волошина, пов'язані з проведенням ремонтних робіт аеропорту та з можливим у зв’язку з цим тиском на нього. 

Слід зазначити, що у рамках розслідування кримінального провадження за фактом надання неправомірної вигоди колишнім директором цього комунального підприємства голові ОДА, встановлено, що В. Волошин 
не був наділений правом розпоряджатися рахунками в установах банку, укладати договори, контракти та підписувати розрахункові документи упродовж 2017 року.

У зв’язку з чим, звертаємось до представників засобів масової інформації та громадських активістів не створювати на цій трагедії різного роду інсинуацій, а надати правоохоронцям можливість оперативно і об’єктивно розібратися та встановити усі обставини справи.

Ще раз висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя!

кількість переглядів: 3349