Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

Нагороджено знавців творчості Тараса Шевченка (ФОТО)

                            

У рамках відзначення 204-ої річниці з дня народження визначної постаті українського народу — Тараса Шевченка, за дорученням прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса у березні 2018 року серед дітей працівників прокуратури проведено конкурс на найкращого читця поезій Т. Шевченка “У всякого своя доля і свій шлях широкий” та конкурс малюнків-ілюстрацій до віршів Кобзаря  на тему “І не забудемо ми слово Твоє”.

У заході взяли участь 24 дитини різного віку.

На розгляд конкурсній комісії було направлено 18 малюнків та 6 відео-читців віршів Т. Шевченка. Діти намагалися передати всю повноту душевної  творчості поета. При їх оцінюванні враховувалися вміння викладення теми, художнє виконання, оригінальність ідеї. 

Всі роботи виявилися оригінальні та цікаві, і кожна - заслуговує на винагороду, Відтак, за результатами оцінювання усі учасники  від прокурора області Тараса Дунаса отримали грамоти, а від голови профспілкової організації Володимира Яценка книги Тараса Шевченка “Кобзар”.

До того ж, Тарасом Дунасом до Дня матері, який відзначається 13 травня, серед працівників прокуратури та їх дітей оголошено проведення конкурсу “Родинне дерево”, оскільки кожен українець повинен знати свій родовід та пам'ятати своє коріння. 

Проведення таких конкурсів дає можливість проявити себе, виразити любов до рідного краю, формування національної свідомості та патріотизму.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!


Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 3869