Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2018

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який наніс тяжкі тілесні ушкодження Заслуженому тренеру України Сергію Корчинському

                                

У результаті злагоджених професійних дій працівників Інгульського відділу Миколаївської місцевої прокуратури № 2 та Інгульського відділу поліції  встановлено особу зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у нападі на Заслуженого тренера України з боксу, миколаївця Сергія Корчинського.

Зловмисником виявився 36-річний  місцевий житель. На даний час місце перебування зловмисника встановлюється. Його оголошено у розшук.

Інгульським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 2 підготовлено до суду клопотання про дозвіл на його затримання з метою приводу підозрюваного для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як вже повідомлялось, 13 квітня цього року, у вечері   у дворі будинку № 45 по вул.Театральній у м. Миколаєві, зловмисник на грунті неприязнених відносин у ході раптово виниклого конфлікту,  наніс Сергію Корчинському декілька ударів кулаком по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому основи черепу, ушибу головного мозку тяжкого ступеню.  Після чого з місця події втік.

Сергій Корчинський і досі перебуває у комі, йому надається необхідна кваліфікована медична допомога.

За даним фактом слідчими Інгульського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 КК України, тобто умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

У жовтні 2013 року Сергій Корчинський був визнаний кращим тренером Всесвітньої серії боксу (WSB).
 
За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 2867