Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

Слідчі прокуратури завершили розслідування за фактом вимагання посадовими особами фіскальної служби неправомірної вигоди (ФОТО)

                                     

Із урахуванням попередніх інформацій повідомляємо, що слідчим відділом прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох посадових осіб фіскальної служби - заступника начальника Управління – начальника відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв та тютюнових виробів Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС в області та інспектора зазначеного відділу, які у липні 2017 року вимагали та отримали неправомірну вигоду у розмірі 4,5 тис грн від суб’єкта господарювання за не притягнення до адміністративної відповідальності.  

Їх дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України - одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб та поєднане із вимаганням неправомірної вигоди.

16 квітня 2018 року обвинувальний акт скеровано до Корабельного районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2936