Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2018

Працівник поліції разом з колишнім правоохоронцем налагодили незаконне виготовлення та реалізацію контрафактного алкоголю (ФОТО)

                      

У середу, 25 квітня 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської областіпрацівниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України за підтримки керівництва Головного управління Нацполіції в області спільно зі слідчими Головного управління державної фіскальної служби в області припинено реалізацію контрафактних спиртних напоїв.

Установлено, що помічник чергового сектору реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції разом з колишнім співробітником  УМВС України в  області організували незаконне виготовлення та реалізацію контрафактної алкогольної продукції. Виготовлена фальсифікована алкогольна продукція реалізувалася партіями в пункти громадського харчування - кафе, бари м. Миколаєва.

У ході проведення санкціонованих обшуків в автомобілях затриманих, за місцем  проживання та в місцях реалізації алкогольної продукції, вилучено близько 500 літрів фальсифікованого спирту, грошові кошти та засоби для його приготування, чорнові записи.

Оперативні заходи проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками складу злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 та ч. 1 ст 199 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, виготовлення, зберігання, придбання марок акцизного збору).

На теперішній час вирішується питання щодо  повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень двом зловмисникам та обрання їм запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

 
Прес-служба прокуратури Миколаївської області
кількість переглядів: 3459