Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2018

Викрито працівницю банку, яка шахрайським шляхом привласнила понад 100 тис грн

                                          

У неділю, 13 травня 2018 року, під час виконання процесуальних дій та з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, за погодженням із процесуальним керівником, слідчим Корабельного відділу поліції повідомлено про підозру працівниці однієї  міських філій ПАТ «Державний ощадний банк України» у привласненні банківських коштів у сумі понад 100 тис грн.

Встановлено, що упродовж 2015-2017 років вказана особа шляхом шахрайських дій та втручання у роботу електронної системи банку систематично привласнювала грошові кошти банківської установи, спричинивши матеріальні збитки на суму понад 100 тис.грн. Більшість привласнених грошових коштів були соціальні виплати, адресовані людям похилого віку.

У ході розслідування встановлено 56 епізодів злочинної діяльності.

Дії вказаної особи кваліфіковано за  2 ст. 190, ч. 3 ст. 362 КК України (шахрайство, несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї).

Досудове розслідування триває, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. 

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 2

кількість переглядів: 3326