Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2018

У Миколаєві правоохоронці припинили діяльність чергової злочинної групи на чолі з працівником поліції (ФОТО)

                                       

У четвер, 12 липня 2018 року,  за процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області, співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в області з залученням бійців роти поліції особливого призначення, припинено діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом особливо небезпечної психотропної речовини – амфетамін на території міста Миколаєва.

Організатором злочинної групи виявився 26-річний оперуповноважений сектору карного розшуку одного з відділів поліції м. Миколаєва, лейтенант поліції, який до злочинної діяльності залучив двох місцевих жителів, віком 28 та 35 років. Зловмисники організували в гаражі, розташованому в одному із районів  м. Миколаєва, нарколабораторію, де виготовляли “зілля”, а потім збували місцевим жителям. 

Правоохоронцями задокументовано 10 епізодів їх злочинної діяльності. У рамках кримінального провадження правоохоронцями проведено 7 обшуків, у ході яких у учасників групи вилучено близько 50 гр речовини,  грошові кошти здобуті злочинним шляхом, банківські картки ля розрахунків, мобільні телефони, чорнові записи, інгредієнти та обладнання для виготовлення  амфетаміну.  Встановлено, що роздрібна ціна амфетаміну складає 500 гр н за грам. 

 Усіх членів організованої злочинної групи затримано в порядку  ст. 208 КПК України.

 Найближчим часом затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307  КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрано запобіжний захід. 
     

 Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2480