Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

Слідчі прокуратури завершили розслідування стосовно поліцейського - “перевертня”, який заподіяв тілесні ушкодження, незаконно позбавив волі двох осіб та вимагав грошові кошти з погрозою вбивства

                                 

Слідчим відділом прокуратури Миколаївської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно оперуповноваженого Вознесенського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Миколаївській області у вчинені кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 146, ч. ст. 189 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тобто незаконне позбавлення волі людини вчинене з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб, що супроводжувалось заподіянням їм фізичних страждань, здійснюване протягом тривалого часу, вимагання, тобто вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близьким родичем, обмеженням прав і свобод цих осіб, з погрозою вбивством).

За даними слідства, наприкінці червня 2017 року оперуповноважений поліції, вимагав грошові кошти у жителів м. Вознесенська — 50-річної жінки та її 30-річного сина, погрожуючи застосуванням насильства, обмеженням  їх прав і свобод та вбивством. Крім цього, в цей же день, поліцейський, упродовж 4-х годин, діючи з корисливих мотивів, вивіз потерпілих в лісосмугу, позбавив їх волі, прикувавши кайданками до дерева, при цьому завдавав їм фізичних страждань та умисно заподіяв легкі тілесні ушкодження.

31 липня 2018 року обвинувальний акт скеровано до Центрального районного суду м. Миколаєва для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 2701