Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2018

Судитимуть директора одного з підприємств Миколаєва за привласнення бюджетних коштів

                                             

Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом привласнення бюджетних коштів директором приватного підприємства під приводом виконання капітального ремонту тротуару в одному із районів м. Миколаєві та службового підроблення.

У ході досудового слідства встановлено, що директором підприємства, шляхом внесення недостовірних відомостей до акту приймання виконаних робіт, а також до довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрат, значно завищено обсяги та вартість виконаних робіт.

Внаслідок таких незаконних дій спричинено матеріальні збитки Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на суму понад 165 тис. грн.

Незаконні дії директора підприємства органом досудового розслідування кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 та ч. 2 ст. 191 КК України, а саме заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою свої службовим становищем та службове підроблення.

Довідково: за скоєні кримінальні правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років з позбавленням права обіймати певну посаду чи займатись певною діяльністю до 3 років.

За інформацією Миколаївської місцевої прокуратури № 1

 

кількість переглядів: 1820