Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2018

Звільнившись з місць позбавлення волі, скоїв новий злочин - правоохоронцями Снігурівщини розкрито вбивство молодої жінки (ФОТО)

                    

Снігурівським відділом Баштанської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства 31-річної жінки, вчиненого за умов неочевидності.

Слідством встановлено, що 31 серпня 2018 року жителька Миколаївського району приїхала з 29-річним мешканцем Снігурівського району на його запрошення.  Рухаючись до місця проживання, після спільного вживання спиртного, між  ними виникла сварка, в ході якої  чоловік  жорстоко побив знайому, залишивши її помирати на дорозі. 

Завдяки вміло скоординованим заходам процесуального керівника  місцевої прокуратури, правоохоронцями встановлено та затримано у порядку ст. 208 КПК України чоловіка, який  виявився раніше судимим за вчинення грабежу та 13 серпня цього року звільнився з місць позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За скоєний злочин, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2437