Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

Керівник Вознесенської місцевої прокуратури відвідав Вознесенську виправну колонію (ФОТО)

                                  

12 вересня 2018 року, керівник Вознесенської місцевої прокуратури Віталій Шевченко та прокурор місцевої прокуратури з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів Євген  Путій  відвідали Державну установу «Вознесенська виправна колонія (№ 72)» та перевірили стан дотримання конституційних прав засуджених осіб, які утримуються в установі.

На даний час у державній установі утримуються 315 осіб, які засуджені за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

У супроводі керівництва колонії здійснено обхід території установи, камер дисциплінарного ізолятора, приміщень камерного типу, прогулянкових двориків, місць несення служби та відпочинку, їдальню установи, промисловий комбінат, гуртожитки відділень соціально-психологічної служби.

Також керівник місцевої прокуратури провів особистий прийом засуджених, цікавився умовами їх перебування в установі, а саме – умовами праці, дозвілля, а також організацією харчування та медичного забезпечення. Найбільш поширені питання, які ставили засуджені, стосувались порядку оскарження судових рішень та процедуру зняття та погашення судимості.

На всі запитання засуджених прокурор надав вичерпні змістовні роз´яснення.

За результатами відвідування було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшої роботи щодо дотримання в установі вимог чинного законодавства.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2297