Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2018

Жителя Доманівського району судитимуть за вирощування та зберігання коноплі (ФОТО)

                        

Правоохоронні органи Миколаївщині спрямовують свою діяльність на виявлення та розкриття злочинів у сфері обігу незаконного обігу наркотичних засобів та притягнення винних до відповідальності.

Так, за належного процесуального керівництва Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 47-річного жителя села Коштове Доманівського району, який на території свого домоволодіння зберігав  та вирощував наркотичну речовину — канабіс.

У ході санкціонованого судом обшуку на території домоволодіння правопорушника правоохоронцями виявлено та вилучено понад 3 кг, яку він зберігав у підсобних приміщеннях, та саморобні пристрої для куріння. Також на присадибній ділянці виявлено 61 рослину роду конопель. 

Чоловік пояснив, що вирощує канабіс для власного вживання.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст. 309, ч.2 ст. 310 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотпропних речовин або їх аналогів без мети збуту, посів або вирощування конопель).

Обвинувальний акт скеровано до Доманівського районного суду для розгляду по суті. За вказані злочини передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За інформацією Вознесеньскої місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2142