Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2018

Вкотре алкоголь стає причиною сімейної трагедії

                              

Первомайською місцевою прокуратурою  в суді доведено провину 35-річного жителя села Романова Балка Первомайського району в вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження двоюрідному братові.

Злочин стався у квітні 2018 року у селі Романова Балка. Так, зловмисник придбавши горілку прийшов погостювати до свого двоюрідного брата. В ході сумісного розпиття спиртного між братами виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив кухонний ніж та наніс потерпілому, що в цей час повернувся спиною до нападника, удар металевим совком по потилиці.

Коли потерпілий впав на підлогу та намагався піднятись, брат ще один удар вже ножем у грудну клітину. Вчинивши такі дії, зловмисник залишив потерпілого без допомоги, покинувши будинок. 

Його дії кваліфіковані за ч. 1 ст.121 КК України, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Вироком Первомайського міськрайонного суду від 12 грудня 2018 року підтримано принципову позицію місцевої прокуратури – чоловіка визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років 6 місяців.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2483