Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2019

Розпочався судовий розгляд резонансної справи за фактом наруги над тілом жінки, яка загинула внаслідок смертельного наїзду на неї потягом

                      

Наприкінці грудня 2018 року у Баштанському районному суді відбулось підготовче засідання, на якому кримінальне провадження стосовно машиніста та помічника машиніста тепловозу, які вчинили наругу над тілом жінки, призначено до судового розгляду.

Наступне судове засідання призначено на 29 січня 2019 року.

Нагадаємо, 13 липня 2018 року приблизно  о 21.30 годин, підозрювані, керуючи тепловозом з 16 вагонами, рухались з локомотивного депо м. Миколаїв у напрямку локомотивного депо м. Апостолове Дніпропетровської області. Проїжджаючи через залізничний переїзд в смт Березнегувате, вказаний тепловоз здійснив наїзд на 44-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці.

Маючи намір приховати нещасний випадок, підозрювані зібрали у полімерні мішки частини тіла загиблої та помістили їх у шахту холодильника дизельного приміщення тепловоза, після чого продовжили рух тепловозу в напрямку локомотивного депо м. Апостолове.

14 липня,  під час перегону тепловозу у зворотньому напрямку, неподалік с. Засілля Вітовського району, викинули на узбіччя залізничних колій один полімерний мішок з верхньою частиною тіла загиблої, через декілька кілометрів викинули мішок з нижньою частиною тіла.

За результатами досудового розслідування, 27 листопада 2018 року Березнегуватським відділом Баштанської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 297 КК України.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2022