Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

Казанківця засудили на 7 років в'язниці за бійку зі смертельними наслідками

                                 

Казанківським відділом Баштанської місцевої прокуратури підтримане державне обвинувачення у судовому розгляді кримінального провадження стосовно 44-річного жителя смт. Казанка, який наніс смертельні тілесні ушкодження односельцю.

Трагічна подія сталася в ніч з 29 на 30 червня 2018 року в приміщенні одного з будинків на території селища Казанка.  Зловмисник, в ході сварки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, наніс 35-річному місцевому жителю  два удари кулаком в область голови, спричинивши смертельні тілесні ушкодження.

Незважаючи на невизнання обвинуваченим своєї вини, здобуті органом досудового розслідування та надані стороною обвинувачення докази суд визнав достатніми та допустимими та прийняв рішення про обґрунтованість висунутого обвинувачення. 

4 липня 2019 року вироком Казанківського районного суду Миколаївської області чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1563