Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2019

Затриманням та арештом двох доманівців завершився невдавлий рімейк фільму «Breaking Bad» (ФОТО)

                  

У травні поточного року у смт. Доманівка працівниками Доманівського відділу поліції за процесуального керівництва Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури затримано місцевого мешканця під час збуту наркотичного засобу «амфетаміну». Останньому повідомлено про підозру за ч.1 ст.307, ч.2 ст.307 (три епізоди), ч.2 ст.309 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин; зберігання наркотичних речовин без мети збуту).

Встановлено, що затриманий налагодив схему виготовлення та збуту наркотичної речовини на території смт. Доманівка. Зокрема, збував амфетамін, а його спільник, володіючи відповідними знаннями та навичками, його виготовляв.

Під час обшуку вилучено лабораторне устаткування, ряд прекурсорів, реактивів і інших хімічних речовин, які використовувалися для синтезу психотропів.

У липні поточного року, після проведення ряду експертиз та інших слідчих (процесуальних) дій спільнику підозрюваного також повідомлено про підозру за ч.2 ст.307 (три епізоди), ч.2 ст.309, ч.3 ст.311, ч.1 ст.313, ч.2 ст.317 КК України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту психотропних речовин або їх аналогів; незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту; незаконне виготовлення, придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин; організація та утримання місця для незаконного виробництва психотропних речовин, вчинене з корисливих мотивів; незаконне придбання та зберігання прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їх використання для виробництва психотропних речовин).

За вказані злочини передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі досудове розслідування завершено. 09.08.2019 обвинувальний акт скеровано до суду.

Обидва підозрювані очікують суду перебуваючи під вартою.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1502