Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Перебуваючи на умовному терміні покарання, 29-річний чоловік вирішив зайнятися конопляним бізнесом (ФОТО)

                          

4 вересня 2019 року, завдяки спільним та скоординованим заходам правоохоронців Доманівського району, у ході санкціонованого судом обшуку в  с. Прибужжя Доманівського району виявлено та вилучено 204 рослини роду коноплі, а також значну кількість речовини в сухому стані та стані сушіння, а також пристрій для куріння наркотичних речовин.

Слід відзначити, що рослини знаходились на закритій від сторонніх очей території, вони ретельно поливались та удобрювались, а також оброблялись від шкідників, внаслідок чого кожна з рослин виросла в розмірах до близько двох метрів. 

«Горе-агроном» - 29-річний раніше судимий житель Миколаївського району, який до речі перебуває на «умовному» терміні покарання, був дуже здивований та наляканий візитом правоохоронців, не розуміючи чим саме він привернув їх увагу до свого «бізнесу», оскільки він ні з ким не спілкувався та ніде не виходив, не привертав зайвий раз до себе уваги. Однак саме така поведінка і привернула увагу жителів села.   

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.310 КК України (незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин). Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України та до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, призначено ряд експертиз, після чого діяння молодого чоловіка можуть отримати додаткову кваліфікацію. Проводяться також інші слідчі (процесуальні) дії, спрямовані, зокрема, на встановлення можливих спільників молодика.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1723