Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2019

У прокуратурі відбувся семінар для державних службовців щодо новел у законодавстві (ФОТО)

                                       

4 жовтня 2019 року  у прокуратурі області  для державних службовців проведено навчальний захід на тему: «Особливості прохождення державної служби в органах прокуратури».

В органах прокуратури Миколаївщини працює понад 60 державних службовців, які забезпечують належне функціонування прокуратури.

 

 

 

 

 

 

 

Під час семінару обговорено новели законодавства у сфері державної служби.  Детально на цьому зупинилася прокурор відділу роботи з кадрами прокуратури області Тетяна Опанасенко, яка розповіла про особливості призначення на посади державної служби в органах прокуратури, просування по службі, особливості порядку проведення оцінювання державних службовців. Також проведено тестування на знання законодавства.

Начальник відділу роботи документального забезпечення прокуратури області Інна Гладка акцентувала увагу присутніх на ключових моментах опрацювання документів в інформаційній системі «Система електронного документообігу органів прокуратури України» та   звернула увагу на особливості складання номенклатури справ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Щодо засекречування та перегляду грифу секретності матеріального носія інформації, відбору та порядок знищення секретних документів і справ, не внесених до Національного архівного фонду розповіла начальник режимно-таємної частини прокуратури області Наталя Махнік.

Семінар відбувся у формі діалогу між учасниками заходу, які висвітлювали проблемні питання та  обмінювалися думками. 

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
 

кількість переглядів: 1661