Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2019

Двох жителів Снігурівського району судитимуть за домашнє насильство

                               

За належного процесуального керівництва прокурорів Снігурівського відділу Баштанської місцевої прокуратури, слідчими поліції завершено досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях стосовно двох жителів Снігурівського району, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.126-1 КК України (домашнє насильство).

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку листопада цього року, після неодноразового притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства стосовно своєї колишньої дружини, житель с. Новопетрівка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в черговий раз прийшов до її будинку, та ображав потерпілу словами нецензурної лайки, погрожуючи фізичною розправою в присутності їх неповнолітніх дітей. 

Аналогічний злочин вчинено жителем с. Афанасіївка,  який систематично вчиняв психологічне насильство по відношенню до своєї бабусі. Так, в кінці жовтня перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння висловлював на її адресу слова брутальної лайки, наніс потерпілій два удари пластиковою пляшкою по голові, після цього взявши до рук ножа приставив його до тіла старенької та погрожував фізичною розправою.

Обвинувальні акти стосовно зловмисників скеровано до Снігурівського районного суду для розгляду по суті.

За вчинене їм загрожує до  2 років позбавлення волі.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1697