Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2019

Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою водія, з вини якого загинули люди (ФОТО)

                   

Прокуратура Миколаївської області наполягатиме у суді про обрання виключного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для 21-річного водія автомобіля Lexus, який скоїв смертельну автопригоду.

Нагадаємо, що сьогодні, 7 грудня, близько 2:30 години ночі в м. Миколаєві, на пр. Богоявленському, 8, водій автомобіля Lexus допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та пасажир Daewoo Lanos загинули на місці події, двоє пасажирів іншої автівки зазнали тілесних ушкоджень і наразі перебувають у медичному закладі.

О 9.50 годин, після проведення невідкладних першочергових слідчих дій, водія Lexus затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей). Санкція інкромінованої правопорушнику статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі прокуратура готує клопотання про обрання правопорушнику виключного запобіжного заходу- тримання під вартою без права внесення застави.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1596