Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Судитимуть "закладчиків", у яких знайшли наркотиків на понад мільйон гривень (ФОТО)

                                 

За належного процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох чоловіків - жителів .Нова Одеса та м. Миколаєва, які з травня по вересень 2019 року займались наркобізнесом на території Миколаївської області.

За даними слідства, двоє зловмисників, 21 та 29 років, продавали наркотики методом "закладок", маскуючи наркотики у горіхах та інших непримітних предметах. Замовлення приймали через інтернет-месенджер, а оплату клієнти здійснювали за допомогою електронного гаманця. Щомісяця наркоділки заробляли у середньому від 20 000 до 25 000 гривень.

Затримали зловмисників 6 вересня 2019 року безпосередньо під час розкладання закладок в обласному центрі.

У результаті проведених обшуків за місцем мешкання фігурантів, в автомобілі та на конспіративній квартирі-складі, правоохоронцями вилучено три кілограми амфетаміну, 150 підготовлених закладок, півтори сотні пігулок екстазі, 77 марок ЛСД, канабіс на загальну суму понад 1 млн грн.

Загалом в ході досудового розслідування встановлено причетність вказаних до осіб до 9 фактів збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

Дії зловмисників кваліфіковано ч.1, ч.2, ч.3 ст. 307 КК  та ч.3 ст.311 України (незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, незаконне зберігання прекурсорів в особливо великих розмірах).

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 1921