Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно винуватця автопригоди, в якій одна людина загинула , ще двоє були травмовані (ФОТО)

                                    

Прокуратура Миколаївської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 48-річного водія автомобіля «Volkswagen Touareg», який 26 грудня 2019 року на автодорозі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» в Арбузинському районі скоїв смертельну автопригоду.

За даними слідства, водій грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-217130», який рухався у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП 54-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм загинула на місце пригоди, водій цього автомобіля та 3-річний пасажир автомобіля «Volkswagen Touareg» були травмовані.

Дії водія кваліфіковані за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1705