Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2020

За апеляцією прокуратури грабіжника - «нелегала» засуджено до суворішої міри покарання

                          

Апеляційний суд Херсонської області підтримав позицію Вознесенської місцевої прокуратури і посилив покарання громадянину Молдови, який у липні 2018 року вчинив грабіж.

Прокуратура довела в суді, що раніше судимий чоловік, перебуваючи на території України нелегально, представившись працівником поліції, наніс чоловікові декілька ударів рукою в обличчя та ногою по тулубу, після чого відкрито заволодів грошовими коштами в сумі 1200 грн., мобільним телефоном та іншим майном потерпілого.

У липні 2019 року вироком Доманівського районного суду зловмисник був визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) та засуджений до 2 років позбавлення волі.

Однак прокуратура не погодилася із занадто м'яким покаранням і звернулася в апеляцію з вимогою більш суворого покарання.

Дослідивши усі докази, суд апеляційної інстанції дійшов висновку про обґрунтованість доводів прокуратури щодо винесення обвинуваченому суворішої міри покарання та призначив обвинуваченому покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури
кількість переглядів: 1458