Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2020

Поліцейських, які підозрюються у хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї, взято під цілодобовий домашній арешт

                           

У четвер, 25 червня 2020 року, слідчий суддя Заводського районного суду м. Миколаєва розглянув клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником, та обрав двом поліцейським, які підозрюються у хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За версією слідства, 21 березня цього року в одному з дворів в Центральному районі м. Миколаєва, старший інспектор взводу і старшина групи логістики, матеріально-технічного забезпечення і зв'язку роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, вирішили справити природні потреби у автомобіля «Chevrolet Aveo».  Двоє громадян, які спостерігали за ними з балкону будинку, зробили їм зауваження, на що правоохоронці відповіли нецензурною лайкою і вимагали, щоб ті вийшли на вулицю. Коли один з громадян вийшов, поліцейські почали його бити. Після того, як потерпілий спробував втекти від поліцейських, вони зробили не менше трьох пострілів з «Форт-14Р» калібру 9 мм.

В результаті потерпілому заподіяно легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Поліцейським повідомлено про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням зброї).

Розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1618