Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2020

Повідомлено про підозру членам злочинної групи, які розповсюджували наркотики через інтернет-магазин в “Телеграм”

                      

Під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, слідчими СУ ГУ НП в Миколаївській області повідомлено про підозру трьом особам за ч. 3 ст. 307 КК України, які у складі організованої групи тривалий час займалися незаконним збутом особливо небезпечних психотропних речовин на території обласного центру.

За версією слідства, злочинна група, до складу якої входило троє жителів м. Миколаєва, віком від 20 до 22 років, продаж наркотиків здійснювали безконтактним способом — шляхом розміщення в різних частинах міста так званих  “закладок. Покупців знаходили через створений ними інтернет-магазин в мессенджері “Телеграм” під вигаданими “нік-неймами”.  Оплату за товар приймали на електронні гаманці платіжної системи «EasyPay», грошові кошти з яких переводили на банківські рахунки.

На даний час у кримінальному провадженні за дорученням процесуального керівника відповідно до вимог ст. 290 КПК України СУ ГУ НП в Миколаївській області відкрито матеріали досудового розслідування та надано їх для ознайомлення підозрюваним і захисникам. Після виконання вказаних вимог КПК України обвинувальний акт буде скеровано до суду.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

 

кількість переглядів: 1726