Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2020

У прокуратурі проведено семінар з питань організації кадрової роботи та протидії корупційним проявам в органах прокуратури (ФОТО)

                    

26 листопада 2020 року, у Миколаївській обласній прокуратурі у режимі відеоконферецзв’язку відбувся семінар щодо актуальних питань кадрової роботи  та державної служби в органах прокуратури в умовах реформування та законодавчих змін.

У семінарі, ініційованому відділом кадрової роботи та державної служби обласної прокуратури, взяли участь керівники структурних підрозділів та місцевих прокуратур.    

У своїх виступах доповідачі інформували учасників про особливості та практичні аспекти організації кадрової роботи та державної служби, організацію заходів мобілізаційної роботи в органах прокуратури, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.    

                    
Особливу увагу приділено організації роботи з питань внутрішньої безпеки та протидії корупційним проявам в органах прокуратури.  

На завершення доповідачі та учасники семінару обмінялися думками з висвітлених питань, працівники відділу роботи з кадрами надали вичерпні відповіді на запитання.  

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1344