Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

Чоловіка, який прийшов на дитячий майданчик з гранатою, заарештовано

                               

У четвер, 1 квітня, слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником Окружної прокуратури м. Миколаєва, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою жителю м. Миколаєва, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Інцидент стався 30 березня цього року поблизу одного із будинків по пр. Центральному у м. Миколаєві. Житель м. Миколаєва приніс на дитячий майданчик гранату типу РГД-5 та демонстрував її своїй дитині.  

Коли на місце приїхали слідчо-оперативна група, спецназ поліції «Корд», та вибухотехніки, чоловік знаходився за місцем свого мешкання. Поліцейські оточили район можливої небезпеки, і штурмом взяли оселю миколаївця.  

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено гранату типу РГД-5, тротилову шашку ТШ 200 грам, електродетонатор типу ЕДП, капсуль детонатор типу КД №8-А.

Розслідування триває.

За інформацією Окружної прокуратури м. Миколаєва

кількість переглядів: 1605