Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2021

На Миколаївщині військовослужбовець організував наркобізнес, до якого залучив працівника ДСНС (ФОТО)

                               

30 квітня 2021 року під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві та співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованої злочинності управління СБУ в Миколаївській області викрито  злочинну групу, яка займалась незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом наркотичних та психотропних речовин на території м. Очакова (ч.2 ст. 307 КК України).

 

 

 

 

 

 

За даними слідства, організував незаконний бізнес військовослужбовець, до якого залучив своїх знайомих, які проживають в місті Очаків. До складу групи входив працівник державної пожежно-рятувальної частини Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області, який безпосередньо займався збутом наркотичних засобів, у тому числі і за місцем несення служби, та 40-річного місцевого жителя, який надав свій гараж для зберігання та фасування наркотичних та психотропних речовин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клієнти могли придбати наркотики за попередньою домовленістю засобами мобільного зв’язку, у мобільних додатках «Telеgram», «Viber», «WhatsApp» та інших, шляхом передачі особисто в руки.  Гроші за товар зловмисники  приймали готівкою або переказом на банківські картки.

Під час проведення обшуків за місцем мешкання фігурантів виявлено та вилучено розфасовані у пакети речовина рослинного походження, синтетична наркотична речовина,  які направлені на експертизу.

Наразі військовослужбовцю та працівнику ДСНС повідомлено про підозру. Вирішується питання про повідомлення підозрюваним про обрання міри запобіжного заходу.

Щодо третього фігуранта – вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Прес-служба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1509