Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2021

Усім членам групи, яка розповсюджувала наркотики у Очакові, судом обрано запобіжні заходи

                        

Слідчим суддею Заводського районного суду міста Миколаєва розглянуто клопотання слідчого, погоджені з процесуальним керівником прокуратури області, та усім трьом членам групи, які займались незаконним придбанням, зберіганням, перевезенням та збутом наркотичних та психотропних речовин на території м. Очакова, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 181 600 грн кожному.

Організував незаконний бізнес військовослужбовець, до якого залучив своїх знайомих, які проживають в місті Очакові.  До складу групи входив працівник державної пожежно-рятувальної частини Головного Управління ДСНС України в Миколаївській області, який безпосередньо займався збутом наркотичних засобів, у тому числі і за місцем несення служби, та 40-річний місцевий житель, який надав свій гараж для зберігання та фасування наркотичних та психотропних речовин.

З0 квітня 2021 року під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві, та співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованої злочинності управління СБУ в Миколаївській області було викрито  злочинну групу.  

Усім фігурантам повідомлено про підозру за ч.2 ст. 307 КК України.

Слідство триває.

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1209