Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2021

Виконання рішення суду – знесення незаконних споруд в межах прибережної захисної смуги Чорного моря у зоні відпочинку «Коблево» (ФОТО,ВІДЕО)

                             

Миколаївською окружною прокуратурою вжито заходи до реального виконання рішення Господарського суду Миколаївської області від 07.03.2017 року про звільнення земельної ділянки в межах прибережної захисної смуги Чорного моря у зоні відпочинку «Коблево» та зобов’язання знесення 5 об’єктів – одноповерхових будівель та споруд загальною площею 320,1 кв м.

Зазначеним рішенням також визнано недійсним та скасовано свідоцтва на право власності товариства з обмеженою відповідальністю «Ягуар-Південь» та попереднього власника стосовно цих об’єктів.

 

 

 

 

 

 

Як повідомив керівник Миколаївської окружної прокуратури Геннадій Герман: «Зазначені споруди самовільно та незаконно збудовані на пляжній території, яка відповідно до водного законодавства повинна становити 100 м від узрізу води.  Це саме та пляжна зона, яка передбачена для відпочиваючих, і будь-яка господарська діяльність на ній заборонена.  Таких судових рішень зібралось немало, ми всі їх  будемо  виконувати. Саме це від нас вимагає суспільство - щоб закон був один для всіх».

Робота на даному напрямку продовжується.

Коментує керівник Миколаївської окружної прокуратури Геннадій Герман

 

 

Пресслужба Миколаївської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1648