Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2021

Заволодів бюджетними коштами при ремонті будинку культури та підробив документи – директору приватного підприємства повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору приватного підприємства за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст.366 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Костянтин Щербак, у ході досудового розслідування встановлено, що у 2019 році між Степківською сільською радою та приватним підприємством укладено договір підряду щодо капітального ремонту приміщень сільського будинку культури.

Представник підрядника – директор приватного підприємства, маючи умисел на заволодіння бюджетними коштами, вніс до акту виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості, завищивши їх вартість та обсяги.

На підставі зазначеного документа на рахунок підприємства  безпідставно перераховано кошти у сумі понад 90 тис грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1322