Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2021

Чоловік, який систематично вчиняв домашнє насильство над своєю співмешканкою, постане перед судом

                    

Первомайською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 41- річного жителя Первомайського району за фактом домашнього насильства над своєю співмешканкою (ст. 126-1 КК України).

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, встановлено, що чоловік 16 липня 2021 року вчинив психологічне насильство стосовно своєї 43-річної співмешканки, яке полягало у словесних образах, грубій образливій нецензурній лайці, що призводило до психологічних страждань та погіршення якості життя жінки.

Крім того, Первомайським міськрайонним судом кривдника тричі визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1, ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, однак, пропри це, він продовжував вчиняти свої протиправні дії.

За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до 2 років.

Довідково: у Миколаївській обласній прокуратурі працює цілодобова  "гаряча лінія",  на яку  можна звертатися з  питань звернень та повідомлень від осіб, які постраждали від домашнього насильства або про загрозу вчинення такого насильства, або якщо вам стало відомо про такі випадки.

Ви можете телефонувати цілодобово за телефоном 06751998454 або повідомляти про такі випадки на електронну адресу [email protected].

За інформацією Первомайської окружної прокуратури

кількість переглядів: 1063