Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2021

Розбійний напад, погроза вбивством, застосуванням насильства та знищенням майна – до 7 років позбавлення волі засуджено жителя Вознесенського району

                                     

За підтриманням публічного обвинувачення Вознесенською окружною прокуратурою Веселинівський районний суд визнав винним жителя Вознесенського району за вчинення розбійного нападу на двох жителів м. Вознесенська.

У суді прокурором доведено, що у січні 2018 року у  м. Вознесенськ, в районі Центрального ринку, 38-річний раніше судимий за вбивство чоловік із застосуванням фізичного насильства вчинив розбійний напад на двох двоюрідних братів, віком 58 та 40 років, та заволодів їх майном – грошовими коштами у розмірі 2600 грн та мобільним телефоном.

У подальшому під час підготовчого судового засідання, після задоволення клопотання прокурора щодо продовження обвинуваченому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, останній висловив погрози вбивством, насильством та знищенням майна на адресу прокурора та членів його сім’ї.  

Вироком суду 38-річного зловмисника визнано винним за ч.2 ст.187 та  ч. 1 ст.345 КК України та на підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим визначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років із конфіскацією майна.

За інформацією Вознесенської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1270